Sunday, November 16, 2014

Free


Entah lah betul ka tak apa yang aku buat sekarang ni. Tapi buat apa aku nak tunggu without any words pun dari dia. Biar lah apa nak jadi. Tuhan lagi tau. Mungkin ada hikmah yang kita taktau kan. Dah, think positive ja okay. 

Someone will read this, for you i am really really sorry for bothering you or whatsoever. Hm macam awk cakap 'set them free' tapi kalau awk nak buat macam tu pun at least cakap lah terus terang. Explain why. At least bagi hint lah untuk dia tunggu or tak. Yep awk pernah explain before ni tapi .. ntah lah. 

Sekarang, okay lets us be free. If one day we will meet again, so yeah its 'takdir' or maybe 'jodoh' siapa tahu kan?




2 comments:

  1. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.