Tuesday, December 31, 2013

Little Throwback.



Assalammualaikum 365 1/2, so sekarang jam sekarang saat sekarang haha tinggal lagi berapa minit lagi nak 2014 dah uolls! Amaggaddd i cant believe. Cepatnya masa berlalu. Aku pun dah semakin .... ntah haha. Okay dah alang alang esok nak bukak buku baru dah gitu aku rasa macam nak share apa yang manis 2013 ni hm.

Apa eh? First mungkin result spm kot, haha boleh la. Then hm semua berjalan dengan lancar, pasal hidup, pasal sambung study semua. Everything. Aku dapat apa yang aku nak. Aku usaha apa yang aku nak. Semua yang aku nak aku akan cari jalan bagi dapat, acewwah. Tak lupa jugak pointer semester 1. Alhamdulillah. Syukur ya Allah.

Friends, betul cikgu cakap dulu kawan kawan yang kat sekolah ni lah kita takkan lupa. Selalu ada degan aku bila ada masalah. And now sampai sekarang masih contact. #tilljannah Alhamdulillah. 

Ada jugak yang tikam belakang. FIRST memang sakit. Aku rasa this year lah yang paling banyak bagi aku serik supaya jangan percaya JANJI. Banyak sangat. Aku memang jenis yang pegang janji. Tapi takpa mungkin semua ni ada hikmah bagi aku lagi kuat. Mungkin.

Semua okay. Tapi satu ja aku selalu FAILED! its about love? Argh stop. Aku taktau kenapa tapi aku selalu masalah haha. Kenapa lah aku complicated sangat. So just now baru settle satu masalah. Sebenarnya tak nice lah sangat last day 2013 jadi macam ni. Aku tak suka. Haih mungkin nasib. Mungkin ada hikmah. Just IKHLASKAN sofya :') yes im trying to 'ikhlaskan'. Doakan aku kuat tempuh dugaan yang nak datang 2014 ni. Aminn.

Sekarang, dah sudah. Cubakan redha. Yes im trying. Opie kuat. Yup.

So i just hope 2014 aku boleh berubah banyak ke arah kebaikkan. InsyaAllah. Doakkan. Focus on my study. And dapat apa yang aku nak. Go Opie! Bismillahirahmanirahim ..

No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.