Thursday, October 10, 2013

SEMESTER BREAK



Assalammualaikum ♥ Hello Oktober and Hi holiday and semester break! Yey dah habis semester 1. Cepatkan? Macam baru rasa semalam ja masuk daftar kat sini. Macam macam dah jadi kat sini, ada yang sweetness ada yang bitterness. Em did you forget something? :( My birthday?

Haha yeah, kalau tak memang nak update post pasal birthday haritu tapi tak sempat. I have many works to do and my assignment too. Banyak projek yang tak siap lagi. Banyak benda yang tak settle lagi haritu. Tunda tunda sampai harini baru ada masa.

Here, have some picture for this sem, ouch i gonna miss all of this. Next sem kena tukar class sebab class sekarang ramai sangat. 22 je pun actually -_- 



Orentasi day, isi borang pendaftaran. 


Lake view from my fakulty, ahh really love this picture! nice right?


Kat tasik ni, ada biawak. Haha ada banyak ikan. Tempat lepak petang petang aicehh.


Le friends, le sayang, le sweetheart. 


Dinner rockafella fakulty of art and design.


Hehe, seteress katanyaa but fun!


Enjoy our journey, ahh love this place, waterfall sejuk sangat memang release tension ah kat sini.


Hi, thats my final project. Imma happy girl because i can finish my work lastly hehe love it!


Guess what?! This from my beloved roomate! She's very sweetness friends that i ever have. Sanggup keluar beli hadiah and cake sebab my birthday ja. Really touched. I love her! Serious baik sangat. I'm so lucky.


Classmate, best! Terharu gila depa semua ni buat suprise birthday for me aaa dengan cake, dengan lilin, dengan hadiah, dengan kawan kawan yang kumpul. Sumpah terharu. Sayang weh. Ni gambar last class dengan madam su yang kecik comel tu, yang pakai spek baju tudung kaler kelabu, aa lapchiuu!


Because i love all my friends.


Ni moment yang takkan lupa, sanggup pegi hospital sebab nak consult dengan madam ja. Serious talk, 4 orang sakai ni the best gila sangat sangat. Kalau keluar mana mana selalu sekali. The best lah. Gonna miss both of you guys. Next sem kita dah tak satu class. Will miss your joke zam, "ish aku tumbuk satgi" haha. And ayien "like seriously?" Gonna miss you all.


My final! Study tapi terlukis pulak. Thats me, i'm so messy. Hehe whatever, janji final dah habis even paper last tadi susah gila tahap terjun bangunan punya.


Kekekekeke throwback, my first day. My first day as student in course graphic design.

Wish me luck! And let's pray for me for pass in final exam hehehe. Aminnn.


SEMESTER BREAK



No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.