Saturday, June 1, 2013

New Student.


Assalammualaikum ~ Happy Jun! Em macam awkward sikit nak taip em em *mengada :p Okay sebenarnya esok dah mula satu alam yang baru acewahh hehe. Esok semua dah daftar masuk uni masing masing. Aku pun baru ja habis packing barang barang, hehe banyak sangat. Ya ampunnn dah macam nak pindah dok sana terus ja ni. Banyak sangat. Takut jugak kalau kalau ada tertinggal apa. Even uni aku dekat tapi aku macam malas lak nak ulang alik kan. Adakah gua akan homesick? Ekekeke ntah lerr. Mohon tak lah kan. Serious banyak sangat beg ni, risau pun ada awat banyak sangat ni hehe atau memang pelajar pelajar baru bawak beg banyak ni biasa? Okay guess what? Aku dapat satu kos yang sama dengan syasya hihiks. Alhamdulillah ada jugak peneman. Mintak mintak dapat satu bilik pulak esok. Aminnn :)

Hurm sedih? SANGAT. Ntah laa, teringat kawan kawan. Berat jugak nak tinggai depa ni. Banyak sangat kenangan. Tu lah bila kawan bila dah rapat sangat mesti payah nak lupa. Tadi terbukak blog pikah, terbaca entry dia yang lama. Fuhh menikam kalbu. Will miss you pikah. Sorang lagi, si Nabila hukhuk weh sedih takdan jumpa hang. Hm hang pun selalu busy ;( love you guys :') Taktau lah weh boleh survive new life ka dak ni hm. Doakan aku nah supaya tak putus asa~


Orang cakap minggu MDS ni menyeksakan, haha takut lak aku dengaq. Uhukks takleh skip kerr minggu ni? Hm. Payah bagi aku nak masuk orentasi ni. Aku dah lama tak campuq dengan orang. Errr .____.

Insyaallah, everythings will be okay. Ya Allah permudahkan lah urusan ku di sana .. Aminn.


No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.