Saturday, May 4, 2013

Undescribe - ing


Assalamualaikum, and hi may winkwink :'D Emm actually i hm nothing to post pun, but i still want to do new entry. Hm you know what, sometimes kita rasa alone sangat bila orang orang yang selalu ada dengan kita tetiba hilang kan. Kadang kadang rasa macam kita tak penting pun bagi orang macam tuu. Worst feeling ever. Hm bila kita dah mula sayangkan orang sekeliling kita, bila kita dah cuba hargai tapi hilang pulak tetiba orang macam ni. Atau aku sorang ja yang perasan benda ni? Where's my friend when i need them? Where's him? And sometimes jugak kita rasa yang kita cuma diperlukan bila ada problem. Is that true? Bila kita sentiasa ada untuk orang yang dalam masalah, dan bila kita perlukan orang tu tapi dia?

Bukan nak 'jemmy' sangat pun, tapi sometimes we need them too. Wonder jugak orang macam ni appreciate kita atau tak em. But you know, its hurt. Sangat. Bila kita dah anggap orang macam ni kawan kita, tempat kita mengadu, gossip-ing, bestfriends maybe? Tapi dia mana? Hm taktau macam mana nak describe my situation now. I just feel like em hmm em nevermind.


Dulu memang ada yang terlepas cakap, tapi tuu dulu sebab terlalu ikut emosi kononnya tengah marah right? Tapi itu dulu. Why we just not stop this and start again? Em why ha? Give me a reason why you do like this. Hm please.

Idk, but my feeling is right sometimes. I just want 'we' together again.


No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.