Tuesday, May 21, 2013

SuperFriends.

Assalammualaikum temen temen, hihi harini nak buat entri feeling feeling sikit, aacewahh xD

disebabkan semua dah nak sambung study so bestfriend bestfriend yang nak berpisah WAJIB lah ada rasa sedih sikit hehe. Hm tapi memang sedih pun huaaaa T__T

Bila dah biasa satu sekolah, dah biasa satu kelas, pi mana semua nak pi sekali, pi tandas sekali, pi kantin sekali, koperasi, bilik guru eh -_- ok tipu. pi tuisyen sekali, pi pecutan terakhir sekali, pi makan sekali, pi buat bising sekali, pi malu malu sekali, pi sana pi sini, macam macam lagi ah. Aku jenuh nak taip lah kan kalau nak cerita A sampai Z haha.

Pastu dalam kelas bila cikgu takdak ja mula lah semua buat keja, sembang memang benda normal ah, tidoq dalam kelas pun normal jgk bagi org tak normal haha, makan dalam kelas memang normal SANGAT dan selalu terjadi. Kehkehekeh

Kadang kadang tuu memang ada salah faham or whatever tapi tak penah lah lagi sampai putus kawan kan ish ish ;p

Kalau bab makan semua stai tak lupa tuu yang kasih sayang ni makin bertambah cewaahh gituu haha.
*teringat pagi pagi semua mesti bawak bekal then share ramai ramai, weyy heaven gila :')

Study pun sekali, semua stai tak kedekut sesen ilmu pun.

GOSSIP pun sekali hehe.

Memang heaven, dulu time sekolah dok tak sabaq nak habih sekolah, lani bila dah habis semua pakat sedih lak ish haha. Masalah laa hmpa ni :p

Aku taktau nak describe macam mana, tapi bersyukur sangat tuhan bagi kawan kawan macam ni, caring, bab makanan tak kedekut langsung hehe, stai tak lupa kawan, ilmu pun tak kedekut, selalu contact. Bersyukur weh :')




Still you remember this moment?



Huaa love thiss ~




Aku rasa sangat tinggi -_-


Zaman kegemilangan pemerintahan 5P2 hihiks


Rakan seperjuangan gituu haha, wey awat kita laguni dulu hahahaha



Ceceyy pi bukan nak lawan pi enjoy ni eh eh :p



Hari kantin, ni kawan kawan gua, makanan kalau bkn kat tangan mungkin kat dalam mulut atau dalam perut ja ni hihi


Tuu usha tangan tuu tuu tuu~





Last minit punya kerja, dapat siapkan sehari jaa hebat kan kahkahkah


The best photo of 2012 is this photo eh haha






with maktok hekhekhek





Gambar ni tak berapa nak berseri sebab aku takdak hm eh lawak ja eh eh :p



Okay stop laughing -.-


Thanks God for this beautiful creature :')




Bukak puasa together 

And ni kami punya moment bila dah merdeka gitu hehe.



Ni baru seni, baju ni utk dijual hahaha




Nampak macam comot, sebenaqnya comei nii



And our farewell !!!






Karoke timeeeee







Love love love, thanks for this ~




Ni gambar masa dlm kelas science, konon tengah buat latihan eh tapi memang buat betui pun :p

Konon angkat jari centu nak dapat 9A++ Hahahaha. Tapi whatever lah keputusan sekarang pun dah bersyukur sangat :)

Apapun kita, kat mana pun kita, jangan lupa kawan kawan kita, kawan yang banyak tolong kita waktu susah waktu senang waktu lapaq waktu kenyang. 

Insyaallah ada jodoh kita together lagi :) Thanks weh for everythings muah muah!



No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.