Sunday, April 7, 2013

Time Flow.


Assalamualaikum, hi blogger :) Hikhik rasanya dah sebulan lebih tak bukak blog. Ntah lah sekarang kalau bukak blog rasa lain, sedih pun ada hahak. Sini banyak kenangan, sedih paling banyak. Wuwuwu~ I dont know why :'( Tapi taktau lah, blog ni sedih. Hahahaha T_T 

Dear, sekarang dah April right? and guess what? Result spm dah keluar hikhik and i get what i want, alhamdulillah. Syukur sangat :) Even tak straight A's pun, rasa sangat berbaloi selama ni. Kawan kawan pun semua dapat elok :) Alhamdulillah. Now, tunggu nak sambung study mana ja, hm kalau boleh memang aku nak sambung study dengan kawan kawan sekali tapi kami banyak tak sehaluan pilih kos, yang lain dengan kos masing masing yang depa minat lah. Nevermind, tu masa depan masing masing kan :')

Rasa macam cant believe ja yang dah habis sekolah, hehek. Im getting old, im being a teenager. Hm why haa i feel like this, little sad. Why so sentimental ni ihiks :p 

Taktahu lah nanti macam mana keadaan bila sambung study, aku ni payah nak cari kawan isk isk. Mulut ni mcm berat nak cakap, suara ni pulak macam kena tiup angin selalu ja hilang. So sad. Really hope that my classmate sambung study satu u or kolej sekali :((

Pray for me kay? :)

No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.