Monday, April 22, 2013

MISS EM'

 
Assalamualaikum sweetheart, and hi eveqhibodieh hahaks. Time flow so fast~
Lepas spm semua senyap tapi dalam senyap sebenarnya ada yang rindu kita hihi :p and aku pun sama tak rindu memang tipu pun haha ish apa dok merapu ni -.- hm sebenaqnya syok dok tekan keyboard ni hahahaha lol. 
Tadi saja bukak blog dan tetiba tertengok dekat chit chat aderwww ummi athirah dengan liyana. Oh sweetie, how can i tell both of you that i really miss you guys. Hmph grammar haha. Gilee doee aku rindu korangss *hmph bajet keyell. Semua dah nak sambung study ;( aku pun dah nakpi interview, wargh why semua makin cepat ni :( yang paling sedih baru dapat tau ummi dah nak sambung study 25 ni uhuks. Now 23 dah, gagagaga can we meet? pelishh ;( really miss you. Ish awat aku sentimental sgt ni haha.
  
Bila semua kawan pakat upadate entry pasai kawan huh mula lah nak mengimbau kenangan lama hahaha. Lama tapi manis. Tapi seriously lah sedih kan bila semua dah nak sambung study. Bila laa kita nak jumpa lagi kan uhuks :'( The fact is sekarang memang rindu depa ni T_T gilee lama tak jumpa. Memang aku diam tapi dalam diam tuu selalu teringat. Cehh ayat kahkahkah :p One things to remember sampai hampa bercucu, aku tak pernah lupa hampa, kasih sayang hampa .. *Cehhh hahaha* Semua ada dalam hati saye yang kecil dan comel ini. Winkwink *kenyit mata.
To my love love love fair and lovely : 
Pikah : Hm tadi baru jumpa, rindu hilang sikit dah haha. Tapi nanti bila sambung study aku ingat nak topup banyak2 nanti mesti rindu hang kan ahaks. Btw study hard kay! 
Leeya : Aku rindu hang jugak, tapi selalu nampak status hang kat facebook so rindu dah terubat sikit haha. Rumah dekat je, bila hang nak call aku eh? Dari haritu lagi kata nak call. Hehehe. Dari form 2 kita kwn, eh ka form 1? em konfius == 
Ummi : Dia ni macam koci koci, kecik dan payah nak cari nak kupas lagi lah payah. Haha, pada suatu hari tuu aku punya laa cari account twitter/facebook/myspace/friendster/youtube/keek/whatsapp/ dan sebagainya, tapi malang memang berbau aku pun tak jumpa. Sampai pening mata ni cari tak jumpak, cuma ada blog ja, tuu pun nyawa2 ikan ahaks. Rupanya dia dah tak bersosial ==' dah laa numbe fon takdee, so memang rindu gilerr laa kat dia hahaha.
Nabila : Kadang2 kita mesej, kita kan suwit hahak. Tapi hang busy dan aku ngerti kok :p hahaha aku selalu rindu hang dan hang selalu rindu aku. Eeeiii suwitnyaaa ;D
MUCH LOVE! 
Yang ni ja yang aku rindu buat masa la. Hahaha *kay kejam. Yang lain pun rindu jugak, hihi. Tapi larat taip yang ni ja, kalau yang lain nak taip jugak mungkin ni entry yang tak penah habis lah -_-
   
Bila kita nak gather macam ni lagi? Hahahaha okay joke okay. Bye *larii menangis rindu kat dapur..
 

No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.