Monday, December 31, 2012

January, 2013


Assalammualaikum, Ya Allah dah 2013 ! I can’t believe this, but its real ! Hahaha, Hi January, hi 2013, hi new month, and hi everythings :D So, apa kita nak story about this new year? Ahaa, firstly mesti azam yang baru even yang lepas pun dah lupa kan? Haha, okay let’s think what my new azam for this new year. Hmm this year i wanna be a good girl, good teenager and good for all. Hihiks, and most important i wanna be a good muslimah :’) Never tinggal solat 5 waktu. Insyaallah i can :’) No more lazy time, no more tak dengar cakap parents, no more okay :’) I can, I can, Yes I can do it ! *tell myself. Hihi, and i wanna a good result spm. I wanna it ! InsyaAllah.
 
Okay, now let’s story about my sweet memories in 2012. Yes I admit it that 2012 have a lot of memories. That’s year macam macam berlaku. Banyak sangat kenangan :’) and me love that ! Tahun ni laa kawan kawan semua bergabung jadi super something! Haha tahun ni jugak laa aku kenal dengan ramai kawan baru, and my ‘vampire’. Banyak sangat yang ‘new’ and ‘baru’ haha. I got new car, new house, new phone, and new friends. And my new that I got is I meet my ‘old friend’ that I love. Yang paling best aku last sekolah 2012, muahaha. Hm ingat lagi hari last exam spm, memang the best lah, aku nak upload gambar pun payah sebab internet tak mengizinkan. Hihiks :> Apa apa pun 2012 best. Kalau nak describe memang sampai 2014 pun tak habis :P

Haa one more things, I klon or bb or whatever is nothing now. Cuma tinggal kenangan sebagai kawan. Hm, nevermind past is past right. I don’t want down again. Let’s move on with me :)
Done today, 2013 nice with me okay. Be awesome year for me :D InsyaAllah I will be a good person this year.

No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.