Wednesday, December 12, 2012

Its December.


Assalammualaikum, and hi December :) Ya Allah, so long long long time aku tak update. Dalam 2 bulan centu, hm lama lah jugak. Before spm and after spm and now baru nak update balik. Aiieee tipu laa kalau aku tak rindu kat sini, rindu blog ni, rindu pink pink ni, ehehe. Dah berhabuk apa kat sini, bila aku bukak ja blog ni, hm nampak sunyi mcm orang takdak semangat ja nak hidup. Haih, bukan senang actually nak jadi macam dulu balik. Aaaa yang penting rindu sangat kat blog ni. Hahaha *buat terok. Sekarang tak macam dulu lagi, bole hias sana hias sini. Sekarang semua terhad. Hmm 

Now, spm is over. Time spm haritu semua kelam kabut, biasa laa kelas tambahan sana sini. Semua subjek semua nak buat kelas tambahan, well cikgu is sangat take care murid murid dia :) Bangun awal, tidur lambat. Aiceyy *bajet kuat study, ahaks. And now, after spm dah taktau arah mana nak tuju, so bored. Bangun pagi tengok phone, eh? Haha, no no ! Bangun pagi mesti lah makan first, then tengok tv, info semua channel pastu pilih cita yang best dulu then tukar cita lain time iklan, dan ulang macam tuuu lagi. Ehehe *tamak kan? Actually memang boring betul. 

I think after raya, dia nak fokus kat spm. So, aku pun macam it's okay. But now after spm, he still same ! No text no call no everything ! It's really really hurt. Aku bukan laa yang jenis kuat, aku cepat berkecai. Hati aku?! Lagi laa :( Hmm, but i thing i should learn from mistakes. Even its hard, i need to let it go. Maybe takda jodoh kan, *jangan fikir bukan bukan, it just a friend. 2 years 5 months 4 weeks, I care this, but him? Okay maybe ada hikmah disebalik semua ni kan. Think positive sofya :')

Okay, banyak lagi benda nak share, about my farewell party with my awesome friends :D Tapi, bukan harini, i need a soul to create a new story. Ihikss ;D Done today, you all pray for me to be more strong :') 

No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.