Thursday, October 18, 2012

OKTOBER.















Assalamualaikum :) and Hi Oktober. After trial, ya Allah busy betul. Tengok tv pun takdan, aicehhh ;P Habis Nada Cinta, iklan kat tv pun aku jarang tengok. Haha. Cikgu bagi banyak sangat latihan. Semua untuk SPM, tak skor memang saja arr -..- Semua tarikh, semua dah penuh. Sana sini ada kelas, makan pun takdan, aicehh :P Tuu sebab aku semakin kuruihh. Haha okay aku dah lebih2 :P
Apapun, doakan utk aku dan spm :)

Tapi after raya, it's really really really hurt ;\ and me should be a strong girl ! 

1 comment:

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.