Thursday, August 16, 2012

Eid Mubarak.


Assalamualaikum, ramadhan dah hampir nak tinggalkan kita semua. Raya dah nak menjelma ! Eh ? Hm, sedih pulak tetiba. Dah nak masuk tiga tahun benda ni. Really sad. Macam biasa, bila raya mesti ada ja yang nak tinggalkan kita :'( Last year, raya yang paling menyakitkan. The moment when bergaduh dengan orang yg kita sayang, pastu salah faham tuu kekal sampai sekarang. Hm memang aku tk boleh terima. JYeah, aku sayang sangat dia T_T Okay, forget him please. Setiap kali raya mesti kami bergaduh. Ahaa ;'( Kalau ada jodoh tak kemana lah. Okay, stop. Sabtu ni start lah nak balik penang. Balik kampung meh. Tahun ni raya without pakcik. Hm macam mana lah kan suasana. Hope everything is okay and perfect :')

And aku tak boleh terima lagi kenyataan yang aku akan kena tinggal. Even seminggu ja, tapi tetap tak boleh terima. Aku tak suka kena tinggal ;( Ya Allah, please give me strength to face all this :')
Salam Aidilfitri from me,

No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.