Wednesday, December 7, 2011

PEMENANG CONTEST CUTE BLOG DESIGN.


Assalamualaikum ♥ Nerghhhh, dah DISEMBER. Lama aaa jugak tak post. 
Benda yg sama bila mula tulis entry aku ckp -.-'

Okayy, straight to the point lahh. Harini aku nak umumkan pemenang 
'CONTEST CUTE BLOG DESIGN' Ohmaaii, nak cari pemenang punyaa laa susah, semua blog cantik cantik. Serious aku amik masa nak pilih. Satu lagi, sorry laa lambat bagitau pemenang contest ni. Ampun ampun. Hihi, Okay, yang tak menang tuu takpa, jangan putus asa teruskan join contest lagi. Sorry jugak sebab aku takdan nak leave footsteps kat blog peserta semua, sebab aku terburu buru nie, cehh, ayat. Aku mintak maaf kalau ada buat salah silap dalam contest nie. Eh, macam nak raya pulak. Haha. Okay2, mcm yg dah aku janji, pemenang ada 4 orang kan ? jum tengok peserta yang menang contest nie,

jeng jeng jeng jeng jeng jeng :


Tahniahh untuk pemenang  
Untuk pemenang pemenang nie, sila INBOX sy di Facebook untuk menebus hadiah anda ^^
Sertakan :
Alamat rumah.
Nama Penuh.

Sejuta terima kasih saya untuk yg sudi join contest ini. Terima Kasih :)


7 comments:

  1. Tahniah semua. Tahniah juga pada saya walaupun xmenang tapi dah berusaha ^^v

    ReplyDelete
  2. Ya, jangan putus asa :) Teruskan berusaha.

    ReplyDelete
  3. thanks pilih Hana sebagai pemenang :) Hana dah inbosx kat fb

    ReplyDelete
  4. Thousand Thanks Sofya :) Done inbox FB you.

    ReplyDelete
  5. Thanks :) wany dah bg detail kat fb

    ReplyDelete

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.