Monday, October 31, 2011

Letter to November.


Dear November, I hope you will be kind to me :')
1.11.2011, Nice date.
Beautiful date like this I should be doing something, but what I am going to do?

Hm, like this picture ? aumm, so sweet.
November, please don't make me cry over again.
Make me smile, every time, every moment, every day.
I hope to find something sweet in November.

Hm. Now, masa berlalu cepat. It's November time. And bila sampai Disember, aku fly pegi China. Awesome, but next year SPM. Mcm tk percaya kan. Masa sekarang cepat sangat. Lepas SPM, aku dah tak duduk Kedah dah, I'm make my decision nak duduk Penang dengan maktok. If mama bagi laa. Kalau tak bagi, duduk rumah tido. Hihi. Kak ann ada cakap ajak duduk KL. Tapi lagi laa serabut. Haha, Okay. Make a good choice sofya :D You need to change sometime.
Change ? Cakap pasal change, aku memang nak perubahan.
Maybe November month yang sesuai untuk aku change to vampire. Okay. Bergurau -.-
Sekarang baru aku sedar, yang aku ni veryy stupid laa. Haha.
Bab bab dapur semua aku taktau. Sometime, aku sedihh la jugak sebab tkdak orang nak ajar semua tuu :'\
Aku memang tak boleh jadi ustazah pilihan or master chef. FAILEDD !
Now, i need to change myself. Mama dah cakap nak ajar aku masak. Ohyeh.
Tkpa, belajar pelan2 lah. Chaiyokk sofya !

That's all from me to november :)




No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.