Monday, October 31, 2011

Happy Birthday Bestie :')



Assalamualaikum :) Act, harini birthday liyanaaa <3 Aku dah wish tadi. Auwww.
Tapi sayangnyaa tadi aku lupa nak bagi hadiah tuu, padahal hadiah tuu dok ada dalam beg aku dah. Sayanggg gila. And aku dapat tau, aku bukan numbe 1 yg wish kat dia. Yalahh, aku lalai semua ni ! Macam mana aku nak jadi kawan yg baik untuk dia ? HM.

Yana, kita kawan lama dah kan ? Even, kawan-2 hg dengan kawan-2 aku tak sekepala, hg tak penah pinggir aku :') Appreciate gilaa bila hg ingat birthday aku tahun ni then siap bagi hadiah lagi, then hg pi rombongan haritu siap beli hadiah lagi. Weyy, terharuu, Aku mintak maaf kalau ada terkecikkan hati hg. Tak sengaja. Aku lalai :'\

Hope, aku boleh jadi kawan yang baik untuk hg :'D
Hope jugak hg bahagia dengan kawan-2 baru hg sekarang :)
Aku sentiasa ada dengan hg kalau hg perlu aku :')

HAPPY BIRTHDAY NORLIYANA :)


NotaTangan : Teringat zaman kita form2 dulu :)

No comments:

Post a Comment

Leave a Comment Here.

#update status
im okay. chin up and stay strong sofya!
semua harta dalam blog ni, adalah milik Queen Sofya.